תזונה כבסיס לבריאות
The body content of your post goes here. To edit this text, click on it and delete this default text and start typing your own or paste your own from a different source.
תזונה כבסיס לבריאות גופנית,קוגניטיבית ונפשית.זהו שם של ספר חדש שיצא עתה[ניתן להשיגו בסניפי סטימצקי].
חשיבות התזונה כבסיס לבריאות חשובה מתמיד במיוחד לאלו שמסתמכים על תרופות."המחסור בתרופות עלה משמעותית בעשור האחרון"[כתבה,ישראל היום 28.4].
בספר התיחסות לקשר בין תזונה לבריאות והיכולת לחזק את הבריאות באמצעות תזונה בריאה,מותאמת אישית,מגוונת,מאוזנת ויעודית כולל התאמה לגיל.

הגלוטן שהוא חלבון הנמצא בדגנים גורם לאנשים שרגישים אליו לבעיית בריאות שנקראת צליאק. לאנשים כאלו צריכים להיזהר תמיד ובמיוחד בחג הפסח,כיוון שמצות ועוגיות של פסח מכילים גלוטן. גלוטן יכול להיות גם בדברים אחרים ,,לכן צריך לקרוא את התוויות של מרכיבים או לשאול אים מוצר מסוים שקונים מכיל גלוטן. מי שלא רגיש לגלוטן חשוב שיאכל דגנים,כי הם מכילים ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף.