תזונת העתיד
תעשיית המזון המודרנית מבצעת שינויים במזון מסיבות שונות.בכך משתנה התכולה וההרכב של המזון
נדרשת זהירות בצריכת מזון מתועש במיוחד לאלו שרגישים או אלרגיים.
צריכת מזון בעתיד תצריך יותר לבדוק את תכולתו ואת התוספות למיניהן.
ראה הספר.תזונה כבסיס לבריאות.בפרק על תזונת העתיד

הגלוטן שהוא חלבון הנמצא בדגנים גורם לאנשים שרגישים אליו לבעיית בריאות שנקראת צליאק. לאנשים כאלו צריכים להיזהר תמיד ובמיוחד בחג הפסח,כיוון שמצות ועוגיות של פסח מכילים גלוטן. גלוטן יכול להיות גם בדברים אחרים ,,לכן צריך לקרוא את התוויות של מרכיבים או לשאול אים מוצר מסוים שקונים מכיל גלוטן. מי שלא רגיש לגלוטן חשוב שיאכל דגנים,כי הם מכילים ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף.