יתרונות רפואיים של קקאו
מחקר חדש שבו שתו תערובת קקאו.הקקאו מכיל רמות גבוהות של תרכובות אורגניות נוגדות חימצון.במחקר זה הושג שיפור בזכרון בשלושת חודשי הניסוי.מחקר קודמים הראו שקקאו גורם להפחתת סיכון למחלות לב וכלי דם.הכי טוב לשתות קקאו עם חלב כלשהוא או מעט ממותק.אלטרנטיבה שוקולד מריר,70 אחוז ומעלה.1-3 קוביות ביום.

הגלוטן שהוא חלבון הנמצא בדגנים גורם לאנשים שרגישים אליו לבעיית בריאות שנקראת צליאק. לאנשים כאלו צריכים להיזהר תמיד ובמיוחד בחג הפסח,כיוון שמצות ועוגיות של פסח מכילים גלוטן. גלוטן יכול להיות גם בדברים אחרים ,,לכן צריך לקרוא את התוויות של מרכיבים או לשאול אים מוצר מסוים שקונים מכיל גלוטן. מי שלא רגיש לגלוטן חשוב שיאכל דגנים,כי הם מכילים ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף.