קרור לשיפור ביצועים
שימוש בקרח לקרור הגוף נכנס לא מכבר לדרך נוספת לשיפור הבריאות והביצועים. האוליפיאדה בפריז הלכה מעבר לאמבטיות קרח והכניסה תאי הקפאה שמאפשרים שליטה על הטמפרטורה.

הגלוטן שהוא חלבון הנמצא בדגנים גורם לאנשים שרגישים אליו לבעיית בריאות שנקראת צליאק. לאנשים כאלו צריכים להיזהר תמיד ובמיוחד בחג הפסח,כיוון שמצות ועוגיות של פסח מכילים גלוטן. גלוטן יכול להיות גם בדברים אחרים ,,לכן צריך לקרוא את התוויות של מרכיבים או לשאול אים מוצר מסוים שקונים מכיל גלוטן. מי שלא רגיש לגלוטן חשוב שיאכל דגנים,כי הם מכילים ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף.